keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Muuton aikaa

 Hei taas. Nyt me ollaan sit toisella puolella Suomee mökillä. Odotellaan et päästään muuttamaan uuteen kotiin. Äiskä sano et nyt saadaan rauhottuu kunnolla ja käydä metsässä kuljeksimassa, mut heti ehkä ekana aamuna kun mentiin äiskän kans pissalle ni tiellä kulki joku kävelysauvojen kans ja mehän oltiin ihan täpinöissämme et mitä tää nyt oikeen on, eihän tääl pitänyt ketään olla! No me ollaan oikeesti käyty paljon metsässä ja oikeestaan heti kun menee pihalle ni on melkein metsässä. Oltiin käyty tosi monena päivänä metsässä kun äiskäl oli taas herkkuja mukana taskussa ni ei me lähdetty mihinkää äiskän vierestä. Tuijotettiin vaa sitä ja annettiin nenää ja istuttiin ja kaikkee. Mut kyl me yleensä käydään juokseeki. Riippuu vähä herkuista... Äiskä sano et pimeellä ei saa lähtee kauas pihasta ja sillonki meil on aina valopannat kaulassa
 koska tääl on karhuja ja ilveksii ja kuulemma susiakin. Joskus aitan kulmalta löytynyt karhun kakatkin. Mietin vaan et miltähän se mahtais maistuu. Jäniksen kakka maistui ihan hyvälle...

Tääl on oikeesti mukavaa. Meil on iso sänky jossa me nukutaan ja äiskä ja iskäkin joskus koittaa mahtuu siihen untuvapeiton alle. Me nukutaan sen päällä. Välil ne mutisee et kuinkahan iso sängyn oikeen pitäs olla, mut mun mielestä me sovitaan ihan hyvin. Eihä meit oo ku kolme koiraa ja kaks kissaa ja sit äiskä ja iskä.
Me alotetaan aamut sillai et äiskä käy ulkohuussis ja me pissalla, sit me saadaan ruoka ja sit mennään lämmittää karjakeittiöö ettei vesiputket jäädy. Sit äiskä juo aamukahvit ja kannetaan kamalasti puita sisälle. Mulla alko olla jo vähän vaikee pysyy touhuissa mukana kun pakkanen palelsi niin kamalasti ni sit me mentiin kauppaan ja soviteltiin mulle takkeja ja sit sain tällasen ihanan lämpimän takin. En yhtään ymmärrä miten Natte ja Pippuri selvii ilman takkii. Mut nyt kun mul on takki, pysyn touhuissa mukana ja oon ilonen ja häntäpystyssä juoksen äiskän edellä sinne tänne.

Kerron taas kuulumisii kunhan muutetaan! Ja ainiin. Meil on koko ajan ollut Adaptil-haihdutin käytössä ettei me stressaannuta liikaa kaikesta muutoksesta!

1 kommentti:

  1. Hei! Olen tekemässä omaan blogiini postausta suosikkiblogeistani, ja Julle-koiran elämää on yksi listalle kuuluvista! Kysyisinkin että saanko laittaa tekstiin linkin sinun blogiisi? Lisäksi olisi mukava elävöittää tekstiä kuvilla, saanko lainata jotain kuvaa blogistasi?

    Laittelinkin sinulle viestiä jo Facebookissa, liekkö mennyt muut-kansioon.

    Kiitos jo etukäteen vastauksestasi. Asialla ei ole mikään kiire!

    - Heidi H., http://fitnesspaskaa.blogspot.fi

    VastaaPoista