perjantai 5. kesäkuuta 2015

Herkkuja ja kavereita







 Mä sain ekan kerran maistaa jädee kun sain nuolla jätskiastian kannen. Se OLI HYVÄÄ ja oisin voinut tietty syödä sitä enemmänki mut ei noi ihmiset antanut. Saan sit kuulemma kesällä sellast koiranherkkujäätä kun on oikeen kuumat ilmat.


Sit me oltiin yks päivä tapaamassa kavereita ja harjoteltiin kuulemma "hallittuja ohittamisii". Ite en kyl ymmärrä siit mitään kun ei minuu muut koirat oikeestaan hirveesti kiinnosta, mut Pippuri oli aika levoton kun meni liian lähelle vieraita koirii. Mut kivaa on kun saa aina jauhelihanameja, vaik vaa oia hiljaa paikallaan.

 Se oli kyl ihan hauskaa, siis olla taas reissussa. Autossa olin takapenkillä Naten ja Pippurin kans sillai et Natte istu keskellä ja oltiin kaikki turvavöissä. Se reissu oli mun toinen autoreissu ja olin ihan coolisti, ihan ku oisin aina reissannut, koko ikäni..






 
Täs me mennään porukalla iltalenkkii Naten, Pippurin ja Sumun kans. Välillä ku yks ihminen taluttaa kaikkii meitä neljää ni on hauskaa mennä ihan siksakkii niin et se ihminen, yleensä iskä tai äiskä, on ihan solmussa hihnojen sisällä. Sit se koittaa päästä vapaaks ja me vähän nauretaan, mut ei me sitä ihmiselle näytetä...





                

                











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti